(Android/iOS) Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel kodi neierobežotām atslēgām
Mar 16, 2022 2:26:08 GMT
Post by stomtechspersbosis on Mar 16, 2022 2:26:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi neierobežotām atslēgām ▞▞▞
▞▞▞ Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel 2022 version ▞▞▞
Kad jūs reģistrējaties, jums vajadzētu būt iespējai saņemt kuponus, un kuponu daudzums ir paredzēts nejauši, bet pēc pirmā pāra es turpināju saņemt tikai 6 kuponus, un es to pārbaudīju un 5 dienas noklikšķināju uz tā paša augšējā kreisajā stūrī. kvadrātā un katru reizi, kad tas bija 6. Kā man vajadzētu nopelnīt pietiekami, lai atbloķētu vēl vienu nodaļu, ja viss, ko jūs man dodat, ir 6 dienā, kad visas nodaļas ir 80 plus kuponi.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel Bøger og opslagsværker dnc
Merge Plane Robots - Idle Game Santai srix
Stāsti ir labi, bet, kad jūs beidzot sākat lasīt labu, jums ir jābūt kuponiem, un neviens nevēlas tērēt tik daudz par kuponiem, izlasiet vienu vai divas nodaļas
Mainīti tālruņi, un tas atsakās pieteikties manā kontā runāt par kļūdu. Es nesāku visu no sākuma, tāpēc tas man nopietni sabojā lietotni.
Sākumā bija jādod 5 zvaigznes. Pirmā nedēļa bija lieliska! Es ļoti iedziļinājos stāstos (lai gan rakstīšana bija briesmīga), taču tā bija lieliska sižeta līnija... un tad es nevarēju neko nopelnīt! Es netērēju 30 dolārus par grāmatu, kas nav pareizi rediģēta.
Tie paši stāsti to lejupielādēja, kad tas pirmo reizi iznāca, un izlasīja lielāko daļu no tur esošajiem labajiem, un kad netika atinstalēti jauni, tāpēc padomājiet, kāpēc gan to neredzēt, tas ir atjaunināts, nē, tie paši stāsti, un daudzus var atrast dažādās lietotnēs lētāk nekā šis. Tas, kā jūs maksājat par šiem stāstiem, arī ir neprātīgi.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ספרים ועיון lygq
Stāsti nav īpaši izsmalcināti. 49,99 USD, lai iegādātos visas vienas grāmatas nodaļas? Tiešām!!??!! Ja vēlaties iegādāties vienu izdomātu romānu, kas rakstīts vidusskolas līmenī, par mācību grāmatu cenām, jums vajadzētu izbaudīt šo lietotni.
👍
Ir labi..
Vairāk bezmaksas monētu. Grāmatu lapas kļūst par maz par summu, ko jūs prasāt 180 monētas par 4 lapām
Nodaļas lasīšana izmaksā pārāk dārgi, ja saņemat pietiekami daudz monētu vai kuponu, lai iegādātos nodaļu, tā ir tikai pāris rindkopas gara. Tāpēc šī lietotne tiks izdzēsta, lai gan grāmatas ir patiešām labas.
Es vienkārši neredzu jēgu pirkt nodaļas par romānu bez attēliem🤦 Es pērku komiksus, taču vārdu grāmata ir ļoti grūta, kad varu atvērt citas savas bezmaksas lietotnes.
Atjaunināt... kuponi, kas tiek izmantoti nodaļu atvēršanai, pazuda no mana konta, un, kad es sūdzējos, atbilde netika saņemta. Es dzēšu kontu. Viegli lasāms. Izskatās un jūtas kā grāmata. Nav mirdzoša balta fona, kas padara pieredzi vēl patīkamāku.
Esmu mēģinājis izlasīt vairākas grāmatas. No 4 grāmatām, ko esmu mēģinājis izlasīt, tikai 1 bija pieklājīgs stāsts, un tā nesanāca tā, kā to būtu rakstījis 5. klases skolnieks, kurš tik tikko runā angliski. Viena grāmata ar pienācīgu rakstību bija tikai 4 rindkopas nodaļā ar ārkārtīgi augstu monētas vērtību, ko lasīt. Monētas ir grūti nopelnīt ikdienas summā, kas ļauj turpināt darbu, nezaudējot pilnīgu interesi par stāstu gaidīšanas laika dēļ. Īsas nodaļas, augstas monētas = dzēsta lietotne. Ejam tālāk.
Stāsti ir pieklājīgi, tikai tagad es sapratu, kāpēc pēdējo reizi izdzēsu šo lietotni. tas radīja pārāk daudz, lai kaut ko lasītu.
Man patīk stāsti, taču tas ir jāuzlabo. Es sāku kaitināt, mēģinot pabeigt grāmatu, jo jūs nesaņemat pietiekami daudz atlīdzības dienā, lai izlasītu vairāk nekā vienu nodaļu, kuru es, visticamāk, drīzumā atinstalēšu.
Esmu sācis lasīt dažādas grāmatas, kas tiek sāktas pakalpojumā Facebook, taču, tiklīdz redzu, ka no manis tiks iekasēta pārmērīga cena, es izdzēšu lietotni. Kas šeit pēdējā laikā ir bijis viss, izņemot vienu. Tāpēc domāju, ka pie tā arī palikšu. Neviena no šīm grāmatām nav tā vērta, cik vēlaties iekasēt par to lasīšanu. Nav nepieciešams atbildēt, jo es to tik un tā neredzēšu, turklāt tā būs datora ģenerēta atbilde.
Šausmīgi šausmīga lietotne.Tās jūs iedzina ar interesantu sākuma nodaļu, tad jūs maksājat, lai lasītu vairāk...Un maksājiet vēlreiz, un vēlreiz, un vēlreiz.Tie nav profesionāli rediģēti, tik slikti, ka tas traucē lasīt. Es tikko pabeidzu vienīgā grāmata, kas jebkad ir slikti lasīta šajā platformā, un es par to samaksāju vairāk nekā par labāko autora grāmatu.Viņi arī mēģināja mani izjaukt par pirkumu, un bija vajadzīgas vairākas sūdzības un draudi, pirms viņi to beidzot salaboja. Citi ziņoja par līdzīgām problēmām.
Daudzas grāmatas, kurās teikts, ka tās ir pabeigtas, patiešām neatstāj jūs kaut kādā stāsta drāmas vidū. Jūs iztērējat kā 30 dolārus bez gala. Lieki piebilst, ka es tik ļoti dzēšu šo lietotni. .
Es vēlos, lai es varētu šai lietotnei piešķirt NULLI zvaigznes. Nodaļas ir īsas un ĻOTI dārgas. Sāku lasīt 1 grāmatu. Pirmās pāris nodaļas bija bez maksas. Pēc tam jūs varat nopelnīt minimālus kredītpunktus, kas nesedz nodaļas izmaksas. Pārējā stāsta izlasīšana man izmaksās 59,97 USD. Tie ir amatieru autori, kuriem ne tikai nav jēgas par to, kas ir pareizi formulēts teikums, bet arī izniekos nodaļu, par kuru ir jāmaksā ar dziesmas vārdiem!! Šī lietotne ir pilnīga vilšanās.
Par grāmatu jums būs jāmaksā aptuveni 50 USD. Jūs saņemat dažas bezmaksas nodaļas (pietiekami, lai jūs interesētu), taču pat tad jums tās ir jāatbloķē, skatoties videoklipus, ikdienas reģistrēšanās un citas lietas. Ja lasāt ātri, tas noteikti nav tā laika vērts, kas pavadīts, skatoties reklāmas. Esmu vīlies.
Nav teikts, ka pēc noteikta daudzuma nodaļu par lasīšanu ir jāmaksā (personīgi es domāju, ka tas būtu jāatklāj). Nav tā vērts.. bet stāsti šķiet labi, tāpēc žēl.
Vienā reizē tiek rādīta tikai sadaļa vai 2, pirms tiek pieprasīti kuponi. Piedāvā vaučerus, lai piešķirtu 5* vērtējumu!
Pārāk dārgi lasīt. Lai kaut ko darītu, ir nepieciešams neierobežots videoklipu skaits, ko skatīties katru dienu. Esmu autore un daudz lasu malā. Es neiesaku šo lietotni.
Es ienīstu, ka nevaru dienā izlasīt vairāk par 1 vai 2 nodaļām. Ja tas ir bezmaksas, tad tam vajadzētu būt BEZMAKSAS.
Kamēr es izbaudīju stāstu, es lasīju faktu, ka jums ir jāpērk nodaļas vai jāpavada tik daudz laika, lai iegūtu kuponus, tas ir smieklīgi. Es atinstalēju lietotni, jo tā tērēju tik daudz mana laika, mēģinot iegūt kuponus.
Jums ir jāmaksā par nākamo nodaļu. Rakstīšana ir ļoti slikta, tāpēc jums ir iespēja parādīt kļūdas. Es nedomāju, ka man būtu jāmaksā par grāmatu, kad rediģēju bez maksas.
No pirmajām sešām izlasītajām nodaļām šķiet, ka tā ir laba grāmata, bet turpmāk es nemaksāšu par lasīšanu. tas ir tik dārgi, ko jūs prasāt, un tikai par vienu nodaļu. Es izdzēsīšu savu kontu pie jums. Man ir labākas lietotnes, no kurām lasīt, un tās ir daudz lētākas, maksājot par ikmēneša dalību.
Man nepatīk visa monētu situācija, lai lasītu grāmatas..... Manu dvēseli nokaitina, ka jāgaida, lai pabeigtu grāmatas lasīšanu..... Man gandrīz rodas kārdinājums dzēst lietotni, jo tiek tērētas sasodītās monētas. turpināt.....
Intriģējošas pirmās nodaļas, bet dārgas.
Labi
Labas grāmatas, augstas cenas prasības. Nē paldies.
Nevar piekļūt nevienam no stāstiem, pat bezmaksas. Saņemiet tikai uznirstošo logu, kurā teikts, ka grāmatzīme ir nepareiza.
Par īsu nodaļu maksā daudz
Tas ir labi.
Dažas bezmaksas nodaļas, un 3. nodaļā ir teikts, ka tas ir bez maksas, taču tajā tiek prasīts pirkums vai kaut kas tāds, kas nav īsti bezmaksas, piemēram, divas iepriekšējās nodaļas 1. un 2.
Nodaļas ir dārgas.Grāmatas maksā vairāk nekā faktiskās grāmatas, kam tā nevajadzētu būt.
Šī lietotne ir nepatīkama!! Lai lasītu nodaļu, jums ir jābūt monētām vai kuponiem, un nav viegli nopelnīt kuponus, un vienīgais veids, kā iegūt monētas, ir tās iegādāties!! Jūs nevarat pabeigt grāmatu, ja nevēlaties tērēt naudu, un jūs iztērēsit vairāk, nekā grāmata ir vērta. Neuztraucieties ar lejupielādi!!
Man patīk tavi stāsti, bet tie kļūst ļoti dārgi, 2. grāmatu vari par 15$, bet ik pēc dažām nodaļām šeit maksā vismaz 10$
Esmu šeit izlasījis dažas labas grāmatas, bet katra nodaļa ir diezgan dārga. Katrā nodaļā tiek izmantots daudz monētu, un jūs maksājat diezgan daudz par monētām, kādas tās ir.
Storysome - Completed Stories, Books, Web Novel ספרים ועיון lygq