Post by stomtechspersbosis on Mar 16, 2022 2:29:07 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sigils Of Elohim ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sigils Of Elohim IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hak igra (više izdržljivosti) ▞▞▞
▞▞▞ Sigils Of Elohim 2022 version ▞▞▞
Izvrsna igra za ono što jest.
Sigils Of Elohim Hjernetrim bgiw
Odlična adaptacija slagalice u igri
Jako volim ovakve zagonetke. Glazba je ista kao i talos koji je lijep dodir. I to je jako dobro prevesti na mobitelu
Igrao sam cijelu igru na PS4. Najbolja igra koju sam ikad igrao, bez premca. Sigils je u redu da ubije malo vremena, najbolji je zvučni zapis.
Cool
Sigils Of Elohim પઝલ wgdb
Ali kako iskoristiti kodove na PS4
Posjedovao sam princip talosa na Steamu mnogo prije nego što sam znao za ovu aplikaciju i nažalost moram vidjeti reklame o njoj. Osim toga igra je super.
Kako iskoristiti kod za cijene
Savršeno, osim što je bio malo kraći nego što se očekivalo, a kontrole glasnoće su bile malo lukave za pronaći u početku. Potpuno vrijedno svake minute
Line Color 3D कैज़ुअल गेम nnc
Po prvi put u zauvijek, obuzme me zagonetka.
Završio sam The Talos Principle i DLC. Remek djelo!
Sigils Of Elohim Başsındırma udsp
Volite glazbu i izazovne zagonetke što dublje ulazite u to.
Dobra igra! PreporučenoAplikacija je super lagana i čvrsta, jednostavno savršena!
Sviđa mi se ova igra. Zagonetke potiču na razmišljanje, a ponekad su i taktički zamršene. Jedina stvar koja to malo snižava su kodovi koje dobijete nakon određenih točaka u igri. Ili su već korišteni, istekli ili jednostavno neupotrebljivi. I koliko znam, kodovi se ne obnavljaju, niti revidiraju niti resetiraju. Ako se to popravi i ponovi, onda će to biti savršen rezultat. Međutim, iskreno, mogu bez kodova. Zadovoljan sam samo zagonetkama. Da su kodovi izbačeni iz igre, dao bih i 5/5. Bilo kako bilo. Zagonetke su super. Sviđa mi se, gotovo je savršeno,.. Gotovo.
Ovo je sjajna mala veza u aplikaciji s glavnom igrom Talos.
wow
Sjajan uvod u The Talos Principle Jednostavan, ali još uvijek prilično izazovan.
Ne mogu vjerovati da nikad nisam čuo za ovu igru. Definitivno te odmah usisa!
Talio Devolver
Sjajna zagonetka
postaje jako teško što mi se sviđa i glazba je jako dobra i pozadina je cool i više bih volio ovu igru da postoji izbor boje pločica i glazbe
Jednostavno i elegantno
Nije se srušio, zaustavio ili zaostao. Rekviziti programeru.
Sjajne zagonetke za treniranje mozga. Pozadinska glazba je prekrasna. Primijetio sam da sam više vremena proveo u skupini A, zatim završio skupinu C za kraće vrijeme i konačno grupu B za nešto više od sat vremena. Za rješavanje zagonetki trebalo mi je otprilike od 10 sekundi do 24 minute. A lagani pomiješani s teškim je pametan pristup - daje vam ohrabrenje i malo 'udaha svježeg zraka' (aka pauze) prije početka onih teških.
Sjajna adaptacija jedne od zagonetki glavne igre.
Idi dohvati cijelu igru! Nećete požaliti!
Zašto trebate dopuštenje za moju povijest poziva? Jeste li poslali oglas svim mojim kontaktima?
Prije 30 godina proveo je isto vrijeme slažući papirnate izreze kao igrajući ovu verziju.
Sigils Of Elohim Geduldsspiele opye
Neki od njih se čine nemogućim, ali na kraju ćete pronaći rješenje!
Savršeno, podsjeća me na Talos princip!!!
Ovo je prilično zanimljiva puzzle igra s različitom mehanikom od sličnih igara. Na kasnijim razinama može biti prilično teško, pa očekujte pristojan izazov kasnije.
Zašto talos princip igra nije za moj mobitel.
Super igra, ali kodovi ne rade.
Ako volite igre nalik Tetrisu, svidjet će vam se ovo.
Ne postoji opcija za onemogućavanje zvuka
Tako lijepa puzzle igra. Epska uvodna glazba i pozadinska glazba tako lijepa.
slatko
Ova igra. Hvala programerima za izradu ove igre
ugodan dan
Hvala DD!
Sigils Of Elohim Hlavolamy sywr
Srušio se tada pločice ne bi reagirale. Nexus 6 pokreće najnoviju lizalicu. Tjedan dana kasnije. Još uvijek slomljena.
Odlično, vrlo korisno ako imate igru "The Talos Principle". Ne samo da dobro razmišljate u igri nego i dobijete nagradne kodove. 🙂🙂
To je zabavna mala igra. Kad sam ga dugo igrao, nisam mogao vidjeti jednostavna rješenja. Nakon 10 minuta pauze riješio bih to u sekundi.
Zgodan pratilac Talos principa i zabavan gubitnik vremena, ali poteškoća je stvarno nedosljedna. Neke sam zagonetke mogao riješiti za manje od 10 sekundi, dok je za druge ponekad trebalo više od jednog dana. Ali hej, nema mikrotransakcija pa je to super.
U suštini baš kao i svaka druga igra aranžiranja tetromina, osim što vam ova daje nagrade u igri Talos Principle. Nema opcija zvuka?
Jedna od rijetkih mobilnih igrica koje vrijedi igrati.
Obožavam ove zagonetke, molim vas dodajte još. Sviđa mi se
volim to. zdravo elohim